Jak zaopatrzyć restaurację w codzienne dostawy świeżego pieczywa?
Świeże pieczywo każdego dnia musi trafiać nie tylko na stoły w naszych domach. Jego sprawne dostawy są kluczowe zwłaszcza dla restauracji, które pomimo pandemii COVID-19, często pracują realizując dostawy jedzenia na zamówienie. Jak właściciele restauracji mogą zapewnić sobie stałe dostawy najlepszego pieczywa?
Współpraca z doświadczonymi firmami
Sprawne działanie restauracji to wypadkowa przede wszystkim relacji biznesowych z dostawcami różnego rodzaju produktów. Oczywiście część asortymentu może być kupowana na targach czy w sklepach, jednak w przypadku produktów takich jak pieczywo, dobrze móc liczyć na dostawy na miejsce. Taką działalnością zajmujemy się również w naszej firmie, realizując usługi cateringowe. Działamy na terenie Warszawy, współpracując nie tylko z restauracjami, ale również z hotelami.
Indywidualnie dopasowana oferta produktów
Zaopatrywanie restauracji w codzienne dostawy świeżego pieczywa wymaga też tego, aby móc wybierać dokładnie te produkty, których się potrzebuje. Ważne jest więc to, aby oferta dostawcy była szeroka i w miarę możliwości elastyczna. Jednego dnia mogą być bowiem niezbędne słodkości, innego zaś najwyższej jakości chleby idealne jako czekadełka oraz do dań obiadowych.
Najlepsze ceny
Nie ulega wątpliwości, że w obecnych czasach dla właścicieli restauracji szczególnie ważna jest cena zaopatrzenia. Najlepiej, by jednocześnie niższy koszt nie stanowił rezygnacji z jakości i na to też stawiamy w przypadku realizowanych przez nas dostaw.
Wyselekcjonowane składniki
Klienci restauracji coraz częściej zwracają uwagę także na to, by dania były przygotowywane z produktów pozbawionych sztucznych barwników, aromatów oraz konserwantów. Doskonale o tym wiemy, dlatego też nasze codzienne dostawy świeżego pieczywa obejmują tylko artykuły stworzone z wysokogatunkowych składników.
Terminowość realizacji dostaw
Ostatnim, jednak niemniej ważnym kryterium, jest terminowość dostaw. Restauratorzy liczą na to, że będą one odbywały się bez opóźnień, do czego przywiązujemy wagę również w przypadku działalności naszej firmy. Jesteśmy też elastyczni jeśli chodzi o terminy dostaw, dzięki czemu współpraca z nami jest naprawdę dogodna.
Jak widać wybór firmy zaopatrującej restaurację w świeże pieczywo musi być oparty o szereg różnych kryteriów. Jeśli szukasz takiej firmy na terenie Warszawy, koniecznie się z nami skontaktuj.