Jak zaopatrzyć restaurację w codzienne dostawy świeżego pieczywa?

Świeże pieczywo każdego dnia musi trafiać nie tylko na stoły w naszych domach. Jego sprawne dostawy są kluczowe zwłaszcza dla restauracji, które pomimo pandemii COVID-19, często pracują realizując dostawy jedzenia na zamówienie. Jak właściciele restauracji mogą zapewnić sobie stałe dostawy najlepszego pieczywa?

Współpraca z doświadczonymi firmami

Sprawne działanie restauracji to wypadkowa przede wszystkim relacji biznesowych z dostawcami różnego rodzaju produktów. Oczywiście część asortymentu może być kupowana na targach czy w sklepach, jednak w przypadku produktów takich jak pieczywo, dobrze móc liczyć na dostawy na miejsce. Taką działalnością zajmujemy się również w naszej firmie, realizując usługi cateringowe. Działamy na terenie Warszawy, współpracując nie tylko z restauracjami, ale również z hotelami.

Indywidualnie dopasowana oferta produktów

Zaopatrywanie restauracji w codzienne dostawy świeżego pieczywa wymaga też tego, aby móc wybierać dokładnie te produkty, których się potrzebuje. Ważne jest więc to, aby oferta dostawcy była szeroka i w miarę możliwości elastyczna. Jednego dnia mogą być bowiem niezbędne słodkości, innego zaś najwyższej jakości chleby idealne jako czekadełka oraz do dań obiadowych.

Najlepsze ceny

Nie ulega wątpliwości, że w obecnych czasach dla właścicieli restauracji szczególnie ważna jest cena zaopatrzenia. Najlepiej, by jednocześnie niższy koszt nie stanowił rezygnacji z jakości i na to też stawiamy w przypadku realizowanych przez nas dostaw.

Wyselekcjonowane składniki

Klienci restauracji coraz częściej zwracają uwagę także na to, by dania były przygotowywane z produktów pozbawionych sztucznych barwników, aromatów oraz konserwantów. Doskonale o tym wiemy, dlatego też nasze codzienne dostawy świeżego pieczywa obejmują tylko artykuły stworzone z wysokogatunkowych składników.

Terminowość realizacji dostaw

Ostatnim, jednak niemniej ważnym kryterium, jest terminowość dostaw. Restauratorzy liczą na to, że będą one odbywały się bez opóźnień, do czego przywiązujemy wagę również w przypadku działalności naszej firmy. Jesteśmy też elastyczni jeśli chodzi o terminy dostaw, dzięki czemu współpraca z nami jest naprawdę dogodna.

Jak widać wybór firmy zaopatrującej restaurację w świeże pieczywo musi być oparty o szereg różnych kryteriów. Jeśli szukasz takiej firmy na terenie Warszawy, koniecznie się z nami skontaktuj.

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.