O Cukierni
Cukiernia Semifreddo przy ul. Trockiej w Warszawie to lokal, który przyciąga Klientów z całego miasta. W ciągu niespełna dwóch lat działalności w branży, stworzyliśmy jedyne w swoim rodzaju, rozpoznawalne na mapie Warszawy miejsce. Swój sukces zawdzięczamy przede wszystkim tworzącym nasz zespól, doświadczonym cukiernikom, którzy z pasją i zaangażowaniem wykonują swoją pracę, nieustannie podnosząc kwalifikacje zawodowe. Wychodzące spod ich ręki wypieki niezmiennie zachwycają smakiem, świeżością i wyglądem.
Pieczone przez nas dla Państwa codziennie świeże, pełne smaku i aromatu pieczywo i wyroby cukiernicze czynią każdy dzień wyjątkowym. Nasze desery, torty na zamówienie i słodki bufet uświetnią natomiast specjalne okazje. Poza prowadzeniem sprzedaży w lokalu, oferujemy również codzienne zaopatrzenie w nasze wyroby piekarnicze i cukiernicze restauracji i hoteli.
Nasz zespół
Mistrzowie sztuki cukierniczej tworzący nasz zespół to:
JAREK
Cukiernik deserant z ponad 25-letnim doświadczeniem w branży. Eksperymentowanie ze smakami to jego pasja, a jego wysublimowane podniebienie dotąd go nie zawiodło. Czerpie inspiracje z wielu zagranicznych kultur, ale najbliższe są mu włoskie słodkości.
LUDA
Od wielu lat realizuje nawet najbardziej niezwykłe projekty cukiernicze.
W dekorowanie tortów wkłada nie tylko talent, ale i serce.