O firmie Semifreddo z Warszawy

Cukiernia Semifreddo przyciąga Klientów z całej Warszawy. Na chwilę obecną posiadamy dwa lokale mieszczące się w dzielnicach Ochota i Mokotów. W ciągu niespełna dwóch lat działalności stworzyliśmy rozpoznawalną na mapie całej Warszawy markę – jesteśmy jedynym w swoim rodzaju miejscem, w którym powstają zarówno słodkie wypieki, jak i wyroby piekarnicze. Swój sukces zawdzięczamy przede wszystkim tworzącym nasz zespół, doświadczonym cukiernikom, którzy z pasją i zaangażowaniem wykonują swoją pracę, nieustannie podnosząc kwalifikacje zawodowe. Wychodzące spod ich ręki wypieki niezmiennie zachwycają smakiem, świeżością i wyglądem.


Codziennie wypiekamy dla Państwa pełne smaku i aromatu pieczywo, a także wyroby cukiernicze, które świetnie sprawdzą się nie tylko jako śniadanie, ale również jako lunch i przekąski między posiłkami. Nasze desery, torty na zamówienie i słodki bufet uświetniają natomiast specjalne okazje. Poza sprzedażą na wynos, oferujemy również codzienne zaopatrzenie restauracji i hoteli z Ochoty i Mokotowa w nasze wyroby piekarnicze i cukiernicze.

 

sernik

 

Z jakich składników powstają nasze wypieki?

Przygotowując nasze ciasta i desery, dbamy o świeżość, różnorodność i wysoką jakość składników. Do produkcji naszych wypieków używamy wyłącznie wysokogatunkowej mąki i jaj. Co ważne, pieczone przez nas ciasta powstają bez dodatku sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. Aby mogli Państwo cieszyć się ich wspaniałym i zdrowym smakiem, nasze znakomite torty i desery ozdabiamy świeżymi, dostępnymi na rynku, owocami sezonowymi.

 

Nasz zespół

Mistrzowie sztuki cukierniczej tworzący nasz zespół to:

 

JAREK

Cukiernik deserant z ponad 25-letnim doświadczeniem w branży. Eksperymentowanie ze smakami to jego pasja, a jego wysublimowane podniebienie dotąd go nie zawiodło. Czerpie inspiracje z wielu zagranicznych kultur, ale najbliższe są mu włoskie słodkości.

O nas jarek

o nas 2

LUDA

Od wielu lat realizuje nawet najbardziej niezwykłe projekty cukiernicze.

W dekorowanie tortów wkłada nie tylko talent, ale i serce.

Świeżość, naturalność i różnorodność

Przygotowując nasze ciasta i desery, dbamy o świeżość, różnorodność i wysoką jakość składników. Do produkcji naszych wypieków używamy wyłącznie wysokogatunkowej mąki i jaj. Co ważne, pieczone przez nas ciasta powstają bez dodatków sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. Abyście mogli Państwo cieszyć się ich wspaniałym i zdrowym smakiem, nasze znakomite torty i desery ozdabiamy świeżymi, dostępnymi na rynku, owocami sezonowymi.

galeria-6
galeria-5
galeria-4
galeria-3
galeria-2
galeria-1

Zobacz również

Dowiedz się co oferujemy Oferta

Masz pytania? Kontakt

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.